Tvargle Fest 2021

Tvargle Fest 2021

Zúčastnili jsme se prvního ročníku gastronomického festivalu Tvargle Fest.

Ve dnech 24. a 25. září 2021 se ve Velké Bystřici u Olomouce uskutečnil první ročník TVARGLE FESTu – gastronomického festivalu zaměřeného na milovníky TVARGLÍ a piva z minipivovaru TVARG. Tato akce představovala gastronomickou pochutinu TVARGLE (tvarůžky) – zrající sýr a to ve všech jeho formách a pivo z minipivovaru a vystoupení hudebních interpretů (např. skupiny WANASTOWI VJECY REVIVAL; RADEČEK; KATAPULT COVER BAND; NO NAME a dalších hudebníků).

Cestu, např.od vlakového nádraží, lemují na stěnách zdí vtipné a názorné ilustrace TVARGLÍ a piva, které Vás zavedly přímo k minipivovaru TVARG a na gastrofestival. Slunné, teplé počasí přilákalo mnoho návštěvníků různých generací na TVARGLE FEST a nechyběla ani oblíbená soutěž v pojídání tvarůžkových kremrolí, exkurze s odborným výkladem do minipivovaru TVARG, skákací atrakce pro děti nebo TVARGLE RUN. Dvoudenní festival byl v sobotu zakončený ohňostrojem.

Na festivalu byly kromě minipivovaru TVARG také zastoupeny stánky dalších řemeslných pivovarů, jako např. Z-STAGE a létající pivovary – NIČITEL a BLÁZEN NA ČEPU.

Naše společnost se gastrofestivalu zúčastnila pasivně (bez prezentačního stánku), v roli návštěvníka a s výše citovanými řemeslnými pivovary obchodně vyjednáváme formu konkrétní spolupráce.