Pivo Bier Ale B2B

Pivo Bier Ale B2B

Zástupci dodavatelských firem a pivovarů se společně potkali na Pivo Bier Ale B2B.

Dne 8.září 2021 jsme se zúčastnili prvního setkání zástupců dodavatelských firem a pivovarů po pandemii COVID. Setkání dostalo název Pivo Bier Ale B2B.

Zároveň ve dnech 8. a 9. září proběhlo národní degustační soutěže Golden Bohemia 2021 a České a moravské pivní koruny 2021.

Historicky se tato odborná akce konala v Kongresovém centrum Praha. Vzhledem k faktu, že Kongresové centrum nedokázalo zaručit některá omezení, se letošní ročník uskutečnil v pražském Pivovaru a restauraci U Fleků, konkrétně v jejich největším sále . Má kapacitu 200 osob k sezení a prošel v loňském roce rekonstrukcí.

Setkání Pivo Bier Ale B2B se kromě BS vinařských potřeb a Vetropacku Moravia Glass také zúčastnili společnosti Raven Trading, Arix , Unimarco, Hop Products, Oreon, Sahm, Flavor Active a další.

Naše společnost sdílela společný stánek s obchodními partnery z VMG Kyjov. Diskutovali jsme na stánku se zákazníky z řad řemeslných pivovarů a odborného tisku zejména problematiku skleněných pivních lahví; korunkových a patentních uzávěrů; kartonových, dárkových odnosek; KEGů a laboratorního měření EPM (extraktu původní mladiny). Naše setkání s klienty z minipivovarů se stala základním odrazovým můstkem pro nadcházející osobní, emailovou, resp.telefonickou komunikaci.